nvias.org

[:cs]cloudBit – vstupenka do světa vynálezů pro Internet věcí[:en]cloudBit – a ticket to the world of IoT inventions[:]

[:cs]cloudBit je nejjednodušší způsob, jak vytvořit zařízení připojená k internetu. Nyní můžete napojit na internet cokoliv! Řiďte termostat na dálku, nebo postavte poplašný systém spouštěný zvukem, který odešle SMS – možnosti jsou nekonečné. Nevyžaduje se žádné programování ani “drátování”.

Líbí se Ti Minecraft? Připojte jej k littleBits přes cloudBit a dostanete další rozměr pro vaše vynálezy. Nejlepší způsob, jak se naučit navrhovat řešení pro IoT. Je to Minecraft of Things.

Podpora protokolu IFTTT vám poskytuje nekonečné možnosti připojení k jakékoliv službě v cloudu. Mávnutí, když dostaneš email? Upozornění, před začátkem schůzky?

Nebo opačná cesta. Spusťte akci v cloudu pomocí littleBits. SMS alarm generovaný littleBits? Spustit hudbu, když se rozední?

 

Nebo se jen spojte se svým přítelem. Připojte dva cloudBits přes internet.

Jaký je váš nápad?

Obchod nvias.org[:en]The cloudBit is the easiest way to create internet­-connected devices. You can now snap the internet to anything! Retrofit your thermostat to control it remotely, or set up a sound-triggered alarm system that texts you alerts – the possibilities are endless. No programming, soldering or wiring required.

Do you like Minecraft? Connect it to littleBits via cloudBit and you get extra dimension for your inventions. The best way to learn how to design IoT solutions. It’s the Minecraft of Things.

Support of IFTTT protocol give you endless possibilities to connect it to every cloud service. Wave when you get a mail? Alerts when your meeting is about to start?

Or the way opposite. Trigger the action in the cloud by littleBits. SMS alert generated by littleBits? Play the music when the light is goes on?

Or just be connected with your friend. Connect two cloudBits via internet.

What’s your idea?

SHOP nvias.org[:]