nvias.org

[:cs]Meet and Code online v Minecraftu[:en]Meet and Code online in Minecraft[:]

[:cs]S radostí oznamujeme, že jsme získali podporu od Meet and Code na náš online workshop v Minecraftu. Všichni Minecraft tvůrci jsou srdečně zváni na “Programování v Minecraftu pro planetu“.

Termín: 20. 10. 2020, v čase 14:00 – 16:00 nebo 16:00 – 18:00 (vyberte při registraci).

Ukážeme Vám jak se dá programovat v Minecraftu s využitím redstone a command bloků.

Naučíme se rychle stavět, rozpohybovat objekty nebo automatizovat “chytré” části Vašeho projektu. Osvojíte si příkazy jako je FILL, CLONE, EXECUTE a další. Cílem workshopu je v Minecraftu postavit řešení, které by mohli pomoc naší planetě v boji proti klimatickým změnám.

Budeme pracovat ve 3 – 5ti členných týmech přímo na serveru nvias.org. Všichni se propojíme a budeme komunikovat přes nvias Discord server. Pozvánka na Minecraft i Discord server Vám přijde po registraci.

[Form id=”45″]

Neváhejte se registrovat s kamarády!

Pro workshop budeš potřebovat vlastní Minecraft JAVA edici. Informace jak se připojit na Minecraft server budou zveřejněny před akcí na Discordu, kde budeme také po celou dobu workshopu komunikovat.[:en]

We are pleased to announce that we have received grant from Meet and Code for our online workshop in Minecraft. All Minecraft creators are invited to “Programming in Minecraft for the Planet”.

Date: 20. 10. 2020, in the time 14:00 – 16:00 or 16:00 – 18:00 (select when registering).

[Form id=”45″]

[:]

Těšíme se na Tebe.

nvisa.org tým